Jak začít online fitness podnikání

Obsah:

Anonim

Pokud jste fitness fanoušek s výukou a odbornými znalostmi, abyste pomohli ostatním přijmout zdravý životní styl, založte online fitness centrum, které svým zákazníkům umožní okamžitý přístup ke fitness novinkám, nápady, radám a výrobkům. Vzhledem k tomu, že klienti nemají vždy čas nebo peníze na pronájem osobního trenéra nebo navštívit tělocvičnu, mohou využít své online fitness pro flexibilitu a pohodlí.

Vyhodnoťte své znalosti, dovednosti a zájmy, abyste zjistili, jaký typ on-line podnikání v oblasti fitness budete chtít začít. Rozhodněte se, zda existuje specifická kondice, kterou chcete oslovit, jako jsou dospívající, maminky v domácnosti nebo zaměstnanci.

Vyzkoušejte místo, které chcete řešit, a zjistěte, jak váš cílový trh rád obdrží své fitness informace online. Možnosti mohou obsahovat videa, podcasty, informativní články nebo zábavné blogy.

Hledejte fitness stránky, které mohou představovat konkurenci pro vaše podnikání. Ujistěte se, že se zaměřují na stejný trh a výklenky, které chcete sloužit. Podívejte se na formát, který používají k předkládání svých informací, na to, jak často jsou jejich stránky aktualizovány a zda vyžadují poplatky za předplatné. Zkontrolujte, jestli nabízejí mediální sadu pro informace o demografii svých zákazníků a seznámíte se s inzerenty, kteří sponzorují jejich stránky.

Vytvořte schéma a plán rozvržení obsahu a videí, které plánujete zahrnout do svých stránek, které mohou zahrnovat týdenní příspěvky videa, které dokazují cvičební rutiny, prodej stažitelných ebooků na fitness nebo denní příspěvky v blogu s radami, jak zůstat fit.

Obraťte se na místní obchodní komoru a zjistěte, jak zaregistrovat webovou stránku pro fitness online jako právnickou osobu ve vašem státě a zjistit, zda existují speciální licence, které potřebujete.

Začněte vytvářet obsah pro vaše podnikání v oblasti fitness. Možná budete muset najmout spisovatele, videografa nebo audiotechniku, který vám pomůže s nastavením informací, které chcete šířit prostřednictvím vašeho online obchodu.

Rozhodněte se, zda máte v plánu nabízet bezplatnou, placenou nebo kombinovanou stránku. Pokud nabízíte kombinační stránky, rozhodněte se, který obsah bude zdarma a který obsah bude vyžadovat placené odběry. Pokud nabízíte web založený na odběrech, určete své ceny, což může být paušální poplatek za měsíc, roční poplatek nebo stupňovité členství s různými funkcemi a výhodami.

Získejte představu o tom, jak byste chtěli, aby vaše webové stránky vypadaly a jaké funkce potřebujete pro úspěch, a pak najmete webového programátora, který také poskytuje designové služby pro vytvoření vašeho webu podle vašich specifikací. Nahrajte své první kolo obsahu nebo videí, abyste mohli pracovat s programátorem, abyste otestovali funkčnost webových stránek.

Propagujte své stránky tak, že je inzerujete na webových stránkách, které vaše cílový trh navštíví. Spolupracujte s vydavatelem public relations na řemeslo a distribuujte tiskovou zprávu, která oznamuje zahájení online podnikání v oblasti fitness. Podívejte se na hostující blogování koncertů na populárních webových stránkách, které váš cílový trh častuje a propaguje vaše webové stránky v bio.

Tipy

  • Půjčujte spisovatele nebo jiných profesionálů v oblasti fitness, podle potřeby poskytněte obsah nebo videa pro vaše stránky, jakmile začnete vydělávat peníze.

    Přidejte na vaše webové stránky zřeknutí se odpovědnosti, které uvádí, že nejste lékařem a že rada, kterou poskytnete na vašem webu, by neměla být považována za lékařskou pomoc. Poradit návštěvníkům, aby si promluvili se svými lékaři dříve, než začnou cvičit rutinní nebo fitness režim.

Doporučuje