Jak nastavit bezpečnostní cíle

Obsah:

Anonim

Nastavte bezpečnostní cíle, abyste snížili šanci na zranění na pracovišti a poskytli zaměstnancům pobídky k dosažení těchto cílů. Pracovní prostředí bude bezpečnější a produktivnější a společnost se vyhne ztrátě mezd a hodin a nárokům zaměstnanců na náhradu škody.

Jak nastavit bezpečnostní cíle

Zřídit výbor pro bezpečnostní cíle nebo určit někoho, kdo povede a dokončí rozhodnutí skupiny. Stanovte datum, řekněme měsíc venku, kdy výbor bude muset předložit nové bezpečnostní cíle.

Zkontrolujte zprávy o nehodách z posledních šesti měsíců, abyste zjistili, které oblasti vaší společnosti potřebují nové bezpečnostní cíle a předpisy.

Požádejte nadřízené o návrhy na zlepšení bezpečnosti ve svých odděleních. Zapište návrhy na přezkoumání výboru pro bezpečnostní cíle.

Vytvořte bezpečnostní schránku s jednoduchými formuláři pro zaměstnance. Umístěte návrhové schránky do místnosti pro zaměstnance. Oznámte firmě, že potřebujete návrhy zaměstnanců a kde mohou své představy upustit. Výbor pro bezpečnostní cíle by měl každý týden kontrolovat schránku.

Vytvořte soutěž pro zaměstnance jako pobídku k navržení bezpečnostních vylepšení. Jakmile budou nápady shromažďovány, požádejte zaměstnance, aby hlasovali o nejlepším bezpečnostním cíli z návrhové schránky. Poskytněte malou cenu osobě, jejíž bezpečnostní cíl vyhrává.

Napište plán pro každou oblast, která nastiňuje nové bezpečnostní cíle na základě přezkoumání výboru. Posílejte bezpečnostní cíle v každé oblasti společnosti a posílejte si poznámku.

Zjistěte, které bezpečnostní cíle jsou splněny úspěšně během několika týdnů nebo měsíců, v závislosti na tom, jak dlouho by měla trvat, než budete provádět a naučit se nové cíle.