Co je krajský daňový odvod?

Obsah:

Anonim

Poplatek za dani z majetku státu se vybírá dvakrát ročně na financování vládních operací. Vypočítává se na základě "hodnoceného ocenění" vašeho majetku, které určil krajský posuzovatel. Daň z nemovitosti je primárním zdrojem příjmů pro krajské a jiné místní samosprávy, jako jsou školy, nemocnice a požární oblasti.

Oceněná ocenění

Oceněné ocenění je právním určením krajského posuzovatele toho, co stojí váš majetek, ne nutně to, co kupující zaplatí. Poplatek za daň z nemovitosti v okrese a další speciální daňové dávky z okresu jsou na něm založeny. Takže pokud je váš majetek hodnocen na 100 000 dolarů a daň z nemovitosti kraja činí 1,07 dolarů za 1000 dolarů za odhadované ocenění, pak dlužíte 107 dolarů.

Umístění, Umístění, Umístění

Poplatek za daň z nemovitosti v dané zemi se liší v závislosti na tom, kde se nacházíte a jaké další dluhopisy nebo dávky voliči schválili. Pokud bydlíte například ve městě, zaplatíte daň z nemovitosti v okrese (spolu s městskou daň z nemovitosti), nikoliv krajskou silniční daň nebo daň z nemovitosti. Váš přítel v celém městě může platit více, protože kromě těchto daní jeho školní čtvrť prošel stavebním dluhopisem.

Vyčíslení daňového odvodu ve správě okresu

Jakmile znáte hodnocené ocenění nemovitosti a jeho umístění v různých daňových oblastech, můžete vypočítat vaši daň z nemovitosti (pokud znáte míru daně z nemovitosti v každé čtvrti). Řekněme, že sazba daně z nemovitosti v okrese činí 1,07 USD za 1000 dolarů. Takže zaplatíte 107 dolarů na základě vašeho majetku ve výši 100 000 dolarů, ale to není celý váš daňový účet.

Předpokládejme, že váš majetek je také v nemocničním okrese, který účtuje "44 centů za 1000 dolarů", knihovní čtvrť, která vybírá 31 centů, a školní čtvrť, která vybírá 2,25 dolarů. Celková částka daně z majetku, včetně poplatku za daň z nemovitosti, činí 407 dolarů ročně.